TR Sohbet Konusu

Discussion in 'Konu dışı' started by Blackmadcow, Apr 21, 2012.

1. Stalking

Ediz Stalking TR Helper | TR Sentinel

Hayır. Adminler yaptığınız işlemleri, çilek alıp almadığınızı vs. herşeyi görebilir. Eğer işlem tamamlanmamışsa Zong size gerekli talimatları verecektir. Tamamlanmış ise adminlere ulaşmanız istenecektir.
  2. Festive

Gbuffy Sage Mouse

^ Muhtemelen ellerinde kayıtlar vardır ya kayıtlara göre çilekleri yüklerler bence.
  3. Cowabunga

Blackmadcow Retired TR Minimod

Yek, olmuyor başka başlıkla birleştirme olayı da. XenForo forumlarında böyle bir özellik yokmuş meğersem anket çıkarıp ekleyemiyomuşuz.
  4. Alone

Yusufozkannn Professional Mouse

Aquilermouse , ben hiç bir şey demiyorum ve konuyu kapatıyorum. Ancak kaçtığımı düşünürsen bil ki cevabım hazır.
  5. Sleepy

Ananem Cheese Enthusiast

Kuşun harikaa :D Biraz çirkin görünüyor ama olsun :D Benim muhabbet kuşum var ve ona sadece muhabbet kuşu yemi veriyorum başka neler verebilirim acaba ? Benim kuşumda kafesinde takla atıp ters duruyor ve ıslık çalıyor ama henüz konuşamadı ;_;
  6. In-Love

Doublemc Retired TR Minimod

Konuşması için senin yakın olarak ilgilenmen gerekiyor muhabbet kuşlarının erkekleri dişilerine göre daha çok konuşuyor.Eğer ilgi göstermez hergün onla konuşmazsan konuşma ihtimali günden güne azalır.
  7. Bored

Cagrimanoka Cheese Enthusiast

Sa gençlik!

Nasıl Transformice Moderatörü oluyoruz?

:D
  8. Stressed

Skydasher Professional Mouse

moderatör derken oyun içinde diyorsan fransa'ya gidip başvurman gerek ve en az18 yaşında olman gerek. Forum içi sentinel/moderatör diyorsan sen başvurmazsın, insanlara ne kadar yardım ettiğine bağlı olarak seni gizlice izlerler ve eğer yazdıklarını yararlı bulanlar varsa çalışanlar, sana herhangi bir görev verebilirler (helper, map crew vesaire...).
    :)
  9. Likeable

Hastymice Professional Mouse

Ben geldim. ^^
  10. Stressed

kuşun mimik yapabilmesi için birkaç adım gerekli
    1. adım: kuş evdekilere güven duyuyorsa neşeli olur ve mimik yapar (konuşur)
    2. adım: eğitmen olarak hergün aynı saatte eğitebilecek bir kadın veya çocuk seç (ses ne kadar ince olursa o kadar rahat anlar.)
    3. adım: her gün belirli saatlerde belirli şeyler söyleyin (merhaba, günaydın, iyi geceler, nasılsın? vesaire....)
    4. adım: yaklaşık 6 ay sonra sizinle iletişim kurmaya başlayacaktır. not: kuşlar hemen mimik yapmazlar.
    5: adım: eğer bir şey söylersen ve tekrar ederse, ya da öylesine bir şey söylerse, ona çok sevdiği bir oyuncak veya yiyecek ver.

Bu arada dikkat et çok ıslık çalarlarsa konuşmalarında aksanları kaybobolur D:
  11. Trollish

Aquilesmouse Sage Mouse

Tamam canım benim fransada amcam var ona haber vereyim mod yapsın beni.
  12. Stressed

18 yasinda degilsen ve daha once bilgisayar programciligi egitimi gormediysen oyun içi mod olamazsin
  13. Trollish

Aquilesmouse Sage Mouse

Hadi ya ben okumadım onu :(
  14. In-Love

Böyle bir kuralın olduğunu nerden buldun.Yada nerden edindin böyle bir bilgiye ?
  15. Cowabunga

Blackmadcow Retired TR Minimod

Bilgisayar programlamak zor olsa gerek.
  16. Sleepy

Ananem Cheese Enthusiast

Kuşumu Mart ayında aldım şuan birşeyler mırıldanıyor ve ıslık çalıyor dediklerini bugünden itibaren uygulayayım :d
  17. Stressed

cunku oyuna yeni seyler getirmek ve oyunda birseyler duzenlemek icin o egitimi gormus olman gerek, ayrıca oyuncuları ve oyunu kontrol eden birini eğitimi olmadan almazlar genelde....
  18. In-Love

Yalnız senin o dediğin şeyle modluğun ne alakası var onu anlamadım.Modlar oyunun düzenini sağlamak için oyuna atanmış kişiler.Admin değiler ki oyuna yeni şeyler eklesinler Bot ve Npcleri olan modları falan düşünüyorsan onları normal oyuncularda bot bilgisine sahip olduğu sürece oyuna getirtebiliyorlar.Ben sanmıyorum bir modun moderatörlüğe seçildiğinde bilgisayar programcılığına sahip misin diye sorduklarını.Ayrıca öyle bişey bile olsa formda ''Bilgisayar Programcılığı Eğitimine Sahip misiniz''diye sorarlar.
    Yanılıyor muyum ?
  19. Stressed

mod derken admin dediğini düşünerek yazdım yanılmıyorsun. Yanlış ifade ettim :)
    Doublemc likes this.
  20. Trollish

Aquilesmouse Sage Mouse

Ya da moderatör olmak için ne gerektiğini bilmiyorsun :D

Share This Page